Comandati si cumparati un monument funerar, in orice oras si sat din Moldova
A suna

Заполните форму

И мы свяжемся с вами

» » Cumpara un monument dublu econom din granit in Balti

Cumpara un monument dublu econom din granit in Balti


EK965
de la 5500 MDL
EK966
de la 5000 MDL
EK967
de la 5500 MDL
EK901-960
от 5000  MDL
Înmormîntarea rudelor decedate într-un singur mormînt este o tradiție simbolică în Moldova. Astfel de monumente duble tot mai des pot fi văzute în cimitirele urbane și suburbane din Bălți, Soroca, Fălești și Otaci.

Monumentul dublu este o combinație a armoniei și esteticii, poartă un înțeles profund, este un exemplu de solidaritate, devoțiune și iubire a rudelor înmormîntate.

Bazată pe acest principiu, compania noastră produce monumente și plăci memoriale din granit duble economice în Bălți și în alte orașe ale Moldovei. Accesînd catalogul de produse pe site-ul nostru, veți putea vizualiza o mulțime de monumente orizontale. Site-ul NU reprezinta un internet magazin. Aici sunt prezentate doar texte informative. Pretul monumentului depinde de marimile si detaliile acestuia.

Preturile pentru monumente duble in Balti

Comandați un monument dublu de granit econom, dacă preferați simplitatea, eleganța și economia. Cheltuiți o sumă minimă pentru producerea unei pietre funerare duble, decorate cu diverse elemente sculpturale de diferite forme și construcție. Monumentele dreptunghiulare de dimensiuni mari sunt mult mai ieftine decît două monumente verticale medii. Același lucru e adevărat și pentru monumente cu figuri decorative. Costul mediu al unei pietre funerare duble cu o gravură frumoasă de prestigiu pe partea superioară este cu 50% mai mic decît prețul a două pietre funerare verticale.

Studiați cu atenție monumentele familiale de tip memorial prezentate în catalog, pe care le veți putea comanda și cumpăra în birourile din Bălți și Chișinău. Meșterii noștri vă vor ajuta să plasați comanda pentru producerea unui complex pentru un mormînt dublu – a unui monument fabricat din elemente individuale, inclusiv selectarea individuală a modelului. Noi garantam clienților noștri o realizare armonioasă compozițională pe mormîntul celor decedați, stipulînd fiecare etapa de producție și respectiv, de formarea de a costului.

Ingrijirea locului de inmormintare Moldova

Instalarea placii

 De comandat instalarea placii si pavajului
Va oferim serviciul de instalare a placii de granit sau de pavaj, instalarea placii de morminte, folosind cele mai moderne materiale de finisaj...
от 1000 MDL

Mese si banci

De comandat si de cumparat masa si banca la cimitir
Noi va propunem banci si mese funerare din granit, metal, marmura. O alegere mare de lucrari proiectate cu preturile producatorului
от 1000 MDL

Inverzirea mormintelor

De comandat inverzirea mormintelor in Balti
Va oferim servicii de ecologizarea locului de ingropare in Balti si Moldova. Proiectorii nostri de paseisaj vor alege flori si plante pentru locul de linga ingropare...
от 1000 MDL