Inscriptii mesaje funerare pe monumente

epitafe mesaje funerare pe monumente
In compartimentul “Inscriptii funerare (Epitafe) pe monument” am selectat peste de 2.000 de epitafuri crestine si mesaje scurte, inclusiv fraze de doliu din cadrul unui necrolog, versuri scurte si alte texte de adio dedicate rudelor si prietenilor ce ne-au parasit. In prezent, inscriptiile funerare pe monumentele din Moldova, sunt in primul rind o expresie a sentimentelor si a respectului nostru pentru persoana decedata. Si, ca regula, aceste cuvinte gravate pe un monument de granit, sunt considerate a fi ultimele cuvinte pe care le adresati decedatului.

Deseori nu este usor sa alegeti in scurt timp un epitaf potrivit pentru un monument, si, uneori, aceasta necesita un timp mai indelungat. Dorim sa exprimam prin o fraza sau o singura propozitie scurta sentimentele adinci pe care le-am avut pentru persoana apropiata, care ne-a parasit de curind. Si, pe cit e posibil, incercam sa ne exprimam toata dragostea prin aceste ultime cuvinte pe care nu am reusit sa le rostim in timpul vietii acesteia.

Pentru comoditatea cautarii acestor cuvinte de adio, noi am divizat intreg catalogul voluminos de inscriptii funerare in mai multe sectiuni, analizindu-le pe care veti putea alege cu usurinta cuvintele, citatele, versurile si proza, sau frazele necesare. Pe pagina noastra Dumnevoastre veti putea alege inscriptii pe placa de mormint, necrologuri si epitafuri in limba rusa. Catalogul de epitafuri este impartit in sectiuni.

Catalog de inscriptii, exemple epitafe funerare, mesaje scurte de scris pe cruce si pe monumente si placi de granit


Inscriptii si mesaje funerare pe monumentul parintilor
Inscriptii funerare pe monumentul mamei
Inscriptii funerare pe monumentul tatalui
Inscriptii funerare pe monumentul sotiei
Inscriptii funerare pe monumentul sotului
Inscriptii funerare pe monumentul unei femei
Inscriptii funerare pe monumentul unui barbat
Inscriptii funerare pe monumentele copiilor
Mesaje, texte scurte, citate, epitafuri si motto de scris pentru cruci funerare
Epitafe deosebite pentru comemorarea parintilor decedati
Exemple de texte si expresii sufletesti pe pietre funerare de pe mormant