Articole si accesorii funerare in Moldova

Pe aceasta pagina am selectat pentru dvs. informatii utile despre vinzarea articolelor si accesoriilor funerare pe teritoriul Republicii Moldova. Denumiri, adrese si numere de telefon ale magazinelor, intreprinderilor si organizatiilor.


Cruce la mormint. Cum sa alegi si unde sa o cumperi?

Instalarea crucii este o traditie curenta in Moldova, rareori are loc o inmormintare care sa nu fie insotita de acest simbol important. In prezent crucea este indreptata spre est, simbolizind faptul ca trupul se odihneste in pamint, iar sufletul sa inaltat la cer. In mare parte crucile instalate pe morminte sunt din metal sau cruci de lemn, si sunt la cap, in cazuri rare, la picioarele, in dependenta de religia celui decedat.
Puteti comanda si cumpara o cruce pe mormint aici.

Sicrie. Cum ar trebui sa fie sicriul si cit costa acesta?

Atributul principal al inmormintarii defunctului in Republica Moldova este utilizarea sicriului, care a devenit un simbol trist al ultimului drum al fiecarui om. Sicriul defunctului este unul dintre cele mai importante lucruri, fara de care este imposibil sa se efectueze inmormintarea celui decedat, pentru ca in el, corpul uman isi gaseste ultimul refugiu.
Puteti sa comandati si sa cumparati sicrie in Moldova chiar aici

Coroane funerare.

Coroanele funerare din flori artificiale si naturale sunt un simbol al tristetii si durerii celor dragi pentru persoana decedata. Ele joaca rolul unui semn de atentie si respect a rudelor, celor apropiati si pur si simplu a unor cunoscuti. In mod traditional, sunt folosite citeva culori, care au urmatoarele semnificatii: rosu, aceasta este moartea unui martir, alba este culoarea inocentei si a puritatii, verdele reprezinta viata care nu inceteaza niciodata, iar galbenul si auriu inseamna bunastare si prosperitate.
Puteti sa comandati si sa cumparati coroane funerare in Moldova aici