Comandati si cumparati un monument funerar, in orice oras si sat din Moldova
A suna

Заполните форму

И мы свяжемся с вами

» » Fotografii monumente Premium din granit pentru morminte in Balti

Fotografii monumente Premium din granit pentru morminte in Balti


PR658
от 8000 MDL
PR659
от 8000 MDL
PR653
от 8000 MDL
PR657
от 8000 MDL
PR655
от 8000 MDL
PR656
от 8000 MDL
PR654
от 14000 MDL
PR601-651
от 12000  MDL
Un monument dublu din granit Premium vorbeste despre oameni care au trait in prosperitate si, de regula, este instalat pe mormintul unei familii cu bunastare care a parasit aceasta lume. Monumentul de tip familial, realizat intr-un stil uniform, este un mod excelent de a imortaliza apropierea rudelor care au trecut in vesnicie. Site-ul NU reprezinta un internet magazin. Aici sunt prezentate doar texte informative. Pretul monumentului depinde de marimile si detaliile acestuia.

Monumente din granit Premium din Moldova

Monumentele din granit familiale de tip Premium oferite de compania noastra, sunt comandate cel mai des in Moldova, si au ca regula urmatoarele forme:
• tip orizontal;
• tip vertical;
• tip mixt.

Monumentul funerar dublu orizontal este cel mai mic dintre toate monumentele disponibile in catalog, ocupa o suprafata mare, permitind realizarea unui design individual sau artistic, prin utilizarea gravarii cu laser sau a sculptarii manuale.

Aceste monumente sunt opere de arta complexe, care reflecta pe larg personalitatea persoanei decedate. Monumentele familiale de tip Premium sunt decorate cu cruci, icoane, obiecte rare si fotografii ale decedatului.

Monumentul funerar vertical Premium este un complex separat din granit si marmura, proiectat in stil uniform, care combina un design individual cu o compozitie rara a unui model original. Aceste monumente se disting printr-o inaltime simetrica, care permite realiza practic a oricarei idei, conform schitei aprobate de specialistii atelierului sau de catre clientul potential.

Monumentul dublu de tip mixt este caracterizat de obicei de mai multe elemente verticale si orizontale, care sunt combinate intr-o forma arhitecturala rara. Toate monumentele din aceasta clasa difera ca aspect si ca materialele folosite. Acesti factori sunt esentiali in formarea pretului.

Atunci cind selectati un monument de tip Premium pentru mormintul familial la cimitirul din Balti si din alte orase ale Moldovei, este bine sa va conduceti de principiile respectarii unui stil uniform, tinind cont de caracteristicile peisajului inconjurator, si in mod obligatoriu de cuadratura terenului.

Avantajele monumentelor duble din Balti

Avantajul fundamental al unui monument dublu il reprezinta pretul lui mic. Pretul mediu al unui astfel de monument pentru cuplul familial decedat este mai mic decit costul monumentelor individuale. Al doilea avantaj al monumentului de familie conform standardului Premium este compozitia lui generala. A treia calitate, care deosebeste convenabil monumentul dublu de alte pietre funerare si monumente este armonia de stil si design, combinatia carora creaza o adevarata opera de arta.

Pretul produsului se formeaza in baza mai multor factori. Pretul depinde indeosebi de materialul natural utilizat pentru fabricarea monumentului, de culoare, de originalitatea arhitecturala a designului. Vizualizati catalogul de produse al companiei noastre pentru a face cunostinta cu modelele standard si non-standard de tip clasic, precum si cu fotografiile lucrarilor noastre. Comandati un monument unic in Balti si Chisinau, din granit sau marmura, si veti beneficia de consultanta detaliata din partea managerului despre avantajele pe care le obtineti.

Ingrijirea locului de inmormintare

Reparatie de monumente

Puteti comanda lucrari de reparatie si restaurare a monumentelor din Balti
Noi realizam lucrari de reparatii, restaurare si reconstructie a monumentelor din cimitire in Balti si toata Moldova. Actualizarea textelor si a imaginilor, eliminam crapaturi și chipsuri...
от 1000 MDL

Productia gardurilor

De comandat si de cumparat garduri simple din metal pentru morminte in cimitirele din Balti
Noi producem garduri simple din metal si forjate pentru morminte in cimitirele din Moldova. Orice marimi la comanda, proiectare, vopsire, livrare si instalare
от 1000 MDL 1 м

Instalarea placii

 De comandat instalarea placii si pavajului
Va oferim serviciul de instalare a placii de granit sau de pavaj, instalarea placii de morminte, folosind cele mai moderne materiale de finisaj...
от 1000 MDL