Informatii de referinta funerara in Moldova

Nu este un secret ca tema funerara rituala este neplacuta si extrem de nedorita pentru discutii regulate. Deci, deseori se intimpla ca, in astfel de cazuri, rudele si rudele defunctului trebuie sa ia cunostinta cu asftel de informatie in cel mai scurt timp posibil. De aceea, am creat aceasta sectiune de informatii rituale care include telefoane si agenda de lucru a oficiilor de stare civila, fondului de asigurare sociala, centrelor de stiinta medico-legale si altor servicii specializate urbane si nationale ale Republicii Moldova legate de serviciile funerare. De asemenea, aici veti gasi si adresele cimitirelor, crematoriilor, morgilor etc.

Oficiile Starii Civile in Republica Moldova - telefoane si adrese

Am gasit si ati plasat pentru dvs. telefoanele si adresele tuturor birourilor oficiilor starii civile care opereaza pe teritoriul Republicii Moldova. De asemenea, pentru orase si districte este prevazuta o lista a oficiilor starii civile de circumscriptie, iar in municipiul Chisinau birourile oficiilor starii civile sunt listate pe sectoare. Pentru fiecare departament al Oficiului se indica numele si familia sefului biroului, numarul de telefon, numarul de fax, adresa de e-mail, adresa paginii pe internet si adresa juridica a departamentului.
Toate coordonatele birourilor oficiilor starii civile sunt aici

Centrele de Medicina Legala din Moldova - telefoane, adrese si contacte

Aici sunt colectate coordonatele tuturor Centrelor de Medicina Legala din cadrul Ministerului Sanata?ii din Moldova si unitatile lor teritoriale. Puteti gasi adresa juridica exacta a fiecarui departament medico-legal in toate raioanele si orasele din Moldova, precum si numerele de telefon, numele si numele functionarilor si subordonatilor acestora.
O lista completa de experti medico-legali poate fi vizualizata aici

Fondul de Asigurari Sociale in Moldova. Fondul de Asigurari Sociale - telefoane si adrese

Pentru comoditatea dvs. am adunat intr-o singura lista Casele Teritoriala de Asigurari Sociale (CTAS) in Moldova, cit si adresa completa, numarul de telefon si numele de directori, sefi de departamente si adjunctii lor pentru fiecare birou aparte. De asemenea, am indicat numarul de telefon si programul de lucru a liniei de asistenta telefonica si a liniei de incredere, prin intermediul carora va puteti adresa oricind si va puteti exprima opinia cu privire la activitatea acestui serviciu.
Lista de telefoane a Fondului de Asigurari Sociale este aici

Lista tuturor cimitirelor si a locurilor de inmormintare din Moldova

Aceasta sectiune contine o lista a tuturor cimitirelor din mun. Chisinau, mun. Balti, Tiraspol si alte orase din Moldova. Am compilat o harta continind traseele la cimitire cu transport public si privat, am indicat adresele juridice si coordonatele lor pentru GPS. Am plasat schemele cimitirelor, orele de lucru si materiale video interesante despre cimitirele municipale din republica.
Toate cimitirele si locurile de inmormintare in Moldova sunt aici

Organizarea de inmormintari la Chisinau si Balti

In aceasta sectiune puteti gasi raspunsuri la urmatoarele intrebari: etapele organizarii ceremoniei funerare in Moldova, obtinerea documentelor pentru aranjamente funerare, pregatirea locului de inmormintare si a atributicii, inmormintarea si ceremonia de inmormintare, care sunt serviciile oferite de casele de pompe funebre? Ce poate face un agent funerar? si alte informatii utile de inmormintare.
Lista centrelor si agentiilor funerare din Moldova