Comandati si cumparati un monument funerar, in orice oras si sat din Moldova
A suna

Заполните форму

И мы свяжемся с вами

» » Monument familial din granit "Standard" in cimitirul din Balti

Monument familial din granit "Standard" in cimitirul din Balti


ST5151
от 6000 MDL
ST5155
от 6000 MDL
ST5156
от 6000 MDL
ST5157
от 6000 MDL
ST5158
от 6500 MDL
ST5159
от 6500 MDL
ST5160
от 6000 MDL
ST501-5147
от 6000  MDL
Catalogul monumentelor din granit, alcatuit in mare parte din monumente duble, ofera o alegere practic nelimitata clientului interesat. Puteti selecta un monument dreptunghiular laconic, strict sau cu forme artistice din categoria „Standard", un monument incrustat cu decor, sculptat, sau basorelief original. Catalogul nostru online ofera o gama variat ce include diverse monumente duble din piatra naturala.

Cum sa alegi un monument de familie din granit in Balti?

Pentru un monument de familie in cimitirul din Balti va fi buna alegerea unui obelisc solid simetric cu un aranjament orizontal si cu o imagine fotografica a unui cuplu familial decedat. La comanda dvs. monumentul dublu poate fi decorat cu o inscriptie originala, si cu elemente decorative. Pretul unui monument de familie nu este inalt, fapt ce surprinde placut majoritatea clientilor nostri. O optiune buna ar fi comanda unui monument de familie dublu, conventional despartit de elemente decorative sub forma unei inimi, a unei flori sau a unei cruci. Fiecare element a monumentului familial prezentate in colectia companiei noastre se exectuta in conformitate cu schitele designerilor profesionisti cu multi ani de experienta si calificati in lucrul cu materiale naturale cum ar fi granitul si marmura. Comandati un monument de familie intr-un singur ansamblu, plasind o comanda managerului receptionist pe pagina de internet sau apelind la +373 69232299, precum si la biroul nostru din Balti sau Chisinau.

Pentru ca monumentul final sa coincida cit mai exact cerintelelor dvs. individuale, folositi toate posibilitatile pe care se ofera suprafata frontala a monumentului. Plasati un portret al unui iubit, adaugati un nume, data nasterii si a mortii, desene simbolice, gravura funerara, in mod necesar o icoana sau o cruce.

Comandati un monument din granit de familie pentru doua persoane

De obicei, loturile standard pentru morminte din cimitir sunt limitate la un spatiu de 5 metri patrati. Monumentele separate amplasate in cadrul acestui micsoreaza spatiul, frumusetea monumentelor se pierde, este imposibil sa montezi o masa sau banca. De asemenea devine imposibila plantarea unor arbusti sau copaci, nemaivorbind de decorarea mormintelor. O solutie radicala a problemei de mai sus este instalarea monumentelor duble din granit. Monumentul familia înstalat confera mormîntului o atmosfera de confortul și caldura.

Comandati o piatra funerara de mormint frumosa pentru realizarea unui centru compozitional, ca pe viitor sa adaogati usor la el o gradina de flori, un rind flori, o placa de marmura, pavaj, sau o forma arhitecturala relativ mica. Cumparati neaparat un gardut din inox, astfel incit pe viitorul sa puteti planta flori de plantare fara a va confdunta cu inconveniente minore care distrage in mod semnificativ atentia rudele de la traditia veche de aducere aminte.

Ingrijirea locului de inmormintare Moldova

Instalarea placii

 De comandat instalarea placii si pavajului
Va oferim serviciul de instalare a placii de granit sau de pavaj, instalarea placii de morminte, folosind cele mai moderne materiale de finisaj...
от 500 MDL

Inverzirea mormintelor

De comandat inverzirea mormintelor in Balti
Va oferim servicii de ecologizarea locului de ingropare in Balti si Moldova. Proiectorii nostri de paseisaj vor alege flori si plante pentru locul de linga ingropare...
от 200 MDL

Mese si banci

De comandat si de cumparat masa si banca la cimitir
Noi va propunem banci si mese funerare din granit, metal, marmura. O alegere mare de lucrari proiectate cu preturile producatorului
от 500 MDL