» » Sicriu din sticla pentru cei decedati de la COVID-19

Sicriu din sticla pentru cei decedati de la COVID-19


Statistica oficiala ne prezinta niste date descurajatoare-1.29 mln de decese. Din aceasta cauza pe piata au inceput sa apara in vanzare sicrie de tip nou, pentru oamenii ce au decedat din cauza la Covid-19. Tehnologia de productie a scicrielor consta in instalarea a doua capace: unul obisnuit, iar celalalt din sticla organica. Acest element component intermediar are ca scop protejarea rudelor decedatului de infectarea cu noul coronavirus si ofera posibilitatea de a inmormanta decedatul dupa toate obiceiurile.


Sicriu din sticla

Se zice ca modul respectiv de realizare a procesului funerar de inmormantare a persoanei decedate cu Covid-19 garanteaza securitate tututor oamenilor veniti. Insa nimeni nu anuleaza interdictiile ce prevad purtarea mastilor si mentinerea distantei sociale. Toti veniti la inmormantare vor fi obligati sa poarte masti si manusi chiar si pe cimitir.


Pentru ziua de ieri au fost mentionate aproximativ 915 cazuri pe teritoriul Republicii Moldova. La momentul dat in tara sunt stabilite in total 83 592 de cazuri si 1 930 de decese. Insanatosirea populatiei si disparitia coronavirusului se prognozeaza pe anul 2022, insa daca apare vaccine, deja spre sfarsitul lui 2021 populatia va dobori virusul.