» » Pachete seturi parastas pentru masa de pomenire

Pachete seturi parastas pentru masa de pomenire


Produs realizat pentru a usura grijile pentru masa de pomenire  din perioada grea prin care treceti. In special in perioada in care mesele de pomenire la cafenele sunt restrictionate, dar randuielile ce tin de traditii trebuiesc respectate.


pachete parastas pentru masa de pomenire

Pachete de pomana cum mancare traditionala si de post. Va oferim la alegere 4 meniuri pentru masa de pomenire cu mancare traditionala, ce ar presupune – sarmale, placinta si carne cu garniture.


De asemenea aveti la alegere doua pachete de post – una cu fasolita alta cu sarmale de post. Pretul unui meniu parastas 118 lei.


Pentru comoditatea dvs. va putem propune un serviciu complex ce ar presupune maniul de pomana, colac, lumanare, chibrituri, apa, vin, prosop si coliva. Full pachet 220 lei.


Conform traditiilor, se fac mese de pomenire la 9 zile, 40 zile si la 1 an. Am elaborate seturi pentru masa de praznic. Acesta consta din 12 tipuri de gustari traditionale pentru masa de praznic cum ar fi sarmale, cartofi si carne la masa calda, placintesi legume. Puteti alege din 2 seturi cu mancare traditionala si un set de post. Acest tip de set se potriveste pentru servirea a 5-6 persoane, pret set variaza de la 1050 la 1350 lei.


seturi parastas pentru masa de pomenire

seturi parastas pentru masa de pomenire Chisinau

Pachete de pomana Chisinau

Livram pachetele de pomana in pachet craft. La alegere, bucatele pot fi reci sau calde. Livram la locatia necesara. Livrarea gratuita in raza orasului Chisinau de la 30 portii. Plasarea comenzii se face cu min 24 ore inainte.


Persoana de contacte Andrei +373 60708070
site wwww. desuflet.md/ru/